За нас - Еджи Веджи

Добре дошли!

С идея да покажем, че храната на растителна основа е удобна и бърза за приготвяне, вкусна и всъщност нищо друго не ни трябва… просто да я има.

През 2018-та отворихме врати и от тогава рецептите ни на растителна основа носят изобилие на вкусове, които напомнят „невеган“ хапването, което познаваме отпреди. В резултат на което, получихме толкова много щастливи реакции. С времето осъзнахме, че в София рядко се среща интернационална „бърза храна“ на растителна основа, приготвена прясно всеки ден. Нямаме търпение опциите от менюто ни да стигат още по-близо и по-удобно до вас!

Благодарим ви, че оценявате и се наслаждавате на това, което правим заедно!

С обич:
Стела, Дони и Кити

Тук правим

Веган бързо хапване
Веган бързо хапване
Доставка с партньори
Доставка с партньори
Покупка за навън
Покупка за навън

Нашият екип

Стела Николова-Байфийлд

Стела Николова-Байфийлд

Собственик, Управител и Фотограф
Доналд Байфийлд

Доналд Байфийлд

Собственик, Готвач и Хранитолог
Китена Педева

Китена Педева

Собственик, Графичен дизайнер, Консултант Реклама и Зелен бизнес

Фирма „Дъки“ ООД получи финансиране от ЕС по проект BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Проектът цели подпомагане на малкия бизнес след обявеното извънредно положение в страната. С получените средства целим да възтановим работата си с преди пандемични условия. Резултатите от финансовата помощ ще бъдат публикувани на тази страница.

Дата и номер на сключения гоговор : № BG16RFOP002-2.073-17796-C01, 14.09.2020
Дата на получено известие за сключен договор: 16.09.2020

Меню